Over menu's

Met de menu's in de backoffice van Lightspeed Restaurant kun je bepalen welke items beschikbaar zijn om te bestellen in de POS.
Menu's kenmerken het bedrijf en zijn essentieel voor klanten en POS-gebruikers. Een georganiseerde menustructuur vereenvoudigt gebruikersinteracties op de POS, wat resulteert in een efficiëntere service.

Wijs menu's toe aan apparaten om gemakkelijk te schakelen tussen configuraties op de POS, zodat gebruikers op bepaalde momenten van de dag of in bepaalde delen van de zaak toegang hebben tot bepaalde menu's. Importeer menu's om meerdere menu's met items tegelijk toe te voegen en exporteer menu's om de gegevens buiten de backoffice op te slaan en te gebruiken.

Als er meerdere bedrijfslocaties zijn, kun je snel menu's delen met de andere bedrijfslocaties.

Wat nu?

In de onderstaande artikelen vind je informatie over het aanmaken, wijzigen en verbinden van menu's met de POS: