Over Lightspeed Payments

Lightspeed Payments is de eenvoudigste manier om je betalingsverwerking te integreren met Lightspeed Restaurant K-Series en om betalingen met creditcard en pinpas in je restaurant te accepteren. Omdat Lightspeed Payments binnen Lightspeed Restaurant opereert, kun je zowel je bedrijf runnen als je transacties beheren in één vloeiende Lightspeed-ervaring. Om precies te zijn kun je door te kiezen voor integratie van je betalingsverwerking met Lightspeed Payments:

• je gateway-inloggegevens voor je laten configureren;
  • de communicatie tussen Lightspeed Restaurant en je betalingshardware overbruggen;
  • ervoor zorgen dat je PCI-compliance gehandhaafd blijft;
  • maandelijkse facturen voor betalingsverwerking elimineren; je servicekosten per transactie worden afgetrokken van je betalingen, dus het geld dat op je rekening wordt gestort is helemaal van jou.

Je kunt navraag doen bij ons verkoopteam over aanmelden voor Lightspeed Payments. Zodra je dat doet, ontvang je meer informatie over hoe je het instelt en kun je door de functies ervan navigeren via onze handleiding hier op het Helpcentrum:

Aan de slag

Hardware

Terugboekingen

PCI-naleving