Optionele betaalmethoden inschakelen voor Lightspeed Payments

Standaard worden de meeste grote creditcards geaccepteerd en automatisch ingeschakeld voor gebruik met Lightspeed Payments. Voor sommige apps en betalingstypen van derden kan echter activatie vereist zijn door je Lightspeed Payments-account en betaalmethode van derden te koppelen.

Optionele betaalmethoden

Betalingsverwerker Beschikbaarheid per land
CONECS Frankrijk
Swile Frankrijk
Twint Zwitserland

Optionele betaalmethoden activeren

CONECS

Om CONECS op je Lightspeed-account te activeren, neem je contact op metLightspeed Support met alle relevante accountgegevens, waaronder:

• Lightspeed-bedrijfs-ID
  • Lightspeed-bedrijfsnaam en -locatie
  • CONECS ID
  • SIRET-nummer

Lightspeed Support maakt vervolgens een intern ticket aan om CONECS op je account te activeren.

Swile

Om Swile op je Lightspeed-account te activeren, neem je contact op met Swile-support met je VISA- of Mastercard-MID.

Als je je VISA- of Mastercard-MID (Merchant ID, ondernemer-ID) niet bij de hand hebt, kun je deze vinden op de kassabon van elke VISA- of Mastercard-transactie die via je betaalterminal wordt verwerkt. Of neem contact op met Lightspeed Support voor je MID.

Twint

Om Twint te activeren neem je contact op met Lightspeed Support met alle relevante accountgegevens, waaronder:

• Bedrijf-ID
  • Bedrijfsnaam en -locatie

Lightspeed Support maakt vervolgens een intern ticket aan om Twint op je account te activeren.