Maandelijkse kortingen

In het rapport "Maandelijkse kortingen" staat een kort overzicht van de kortingen die in de loop van die maand zijn gegeven. Met dit rapport kun je in één oogopslag de kortingen beoordelen die op een bepaalde dag zijn afgegeven en hun waarde zien.

Op de afbeelding zie je een voorbeeld van het rapport "Maandelijkse kortingen".

Het rapport "Maandelijkse kortingen" bekijken

Bekijk het rapport "Maandelijkse kortingen" rechtstreeks in de Lightspeed Restaurant-backoffice.

1. Log in op de backoffice met je Lightspeed-inloggegevens.
  2. Selecteer Rapporten > Rapporten in het navigatiemenu.
  3. Klik op Maandelijkse kortingen in de sectie Kortingen en correcties.

Inzicht in het rapport "Maandelijkse kortingen"

Voor elke korting die je hebt aangemaakt, bestaat er een kolom in de tabel "Maandelijkse kortingen". Deze kolommen zijn verder opgedeeld in twee kolommen, waarin staat wanneer en op hoeveel items de korting toegepast is en wat de geldwaarde van de uitgegeven kortingen is. Is een korting op een bepaalde dag niet toegepast, dan is het veld leeg.

• Dag: op welke datum en dag van de week de korting toegepast is.
  • Aant.: op hoeveel items er korting is gegeven.
  • Bedrag: de totale geldwaarde van de uitgegeven kortingen.

Het rapport "Maandelijkse kortingen" exporteren

Met Lightspeed Restaurant kun je je rapporten exporteren of printen als spreadsheets voor je administratie.

1. Klik op Exporteren naar CSV.
  2. Selecteer ofwel Mac, PC of Handmatige configuratie, afhankelijk van je besturingssysteem en voorkeuren.
  3. Klik op Exporteren.

Wat nu?

Korting per item

In het rapport "Korting per item" wordt een overzicht gegeven van alle kortingen die in een bepaalde periode op bestellingen toegepast zijn.

Meer informatie

Annuleringen en correcties

In het rapport "Annuleringen en correcties" staan gegevens over terugbetaalde en geannuleerde bestellingen.