Backoffice-gebruikers bewerken of verwijderen

Bewerk een backoffice-gebruiker om toegangsrechten aan te passen of te archiveren (deactiveren). Als je meerdere bedrijfslocaties hebt, moet je mogelijk dezelfde gebruiker op meerdere locaties toevoegen of bewerken (zie Bedrijfslocaties bewerken voor meer informatie).

Ga voor een video naar ons artikel Over backoffice-gebruikers.

Een backoffice-gebruiker bewerken

Je kunt een backoffice-gebruiker altijd bewerken als je toegangsrechten wilt aanpassen of de gebruiker moet archiveren (deactiveren). Backoffice-gebruikers bewerken doe je als volgt:

1. Log in op de K-Series-backoffice.
  2. Selecteer in het navigatiemenu Configuratie > Gebruikers > Backoffice-gebruikers.
  3. Selecteer Configureren.
  4. Definieer de gebruikersstatus.
    Opmerking: De gebruikersstatus toont de activiteit van de gebruiker. Dit betekent dat de gebruiker de POS mag gebruiken (actief) of niet (inactief).
  5. Wijzig de gebruikersgegevens indien nodig. Zie backoffice-gebruikers toevoegen voor meer informatie over instellingen voor backoffice-gebruikers.
  6. Selecteer Bijwerken.

Bedrijfslocatie bewerken voor backoffice-gebruikers

Als je meerdere bedrijfslocaties hebt, kun je beheren welke backoffice-gebruikers toegang hebben tot je verschillende locaties via de pagina Backoffice > Gebruikers.

1. Selecteer de pijl naast de knop Configureren.
  2. Selecteer Bedrijfslocaties bewerken.
  3. Om een gebruiker toegang te geven tot een nieuwe bedrijfslocatie: selecteer een bedrijfslocatie via het vervolgkeuzemenu en selecteer de +.
  4. Om de toegang van een gebruiker tot een bedrijfslocatie te verwijderen: zoek de bedrijfslocatie waartoe de gebruiker geen toegang meer heeft in de tabel Bedrijfslocatie en selecteer vervolgens Toegang intrekken.
  5. Selecteer Terug om de wijzigingen op te slaan.

Wat nu?

Zodra backoffice-gebruikers zijn aangemaakt, kun je backoffice-gebruikers exporteren om werknemersdocumentatie buiten de backoffice op te slaan en te printen.

Ga naar backoffice-gebruikers toevoegen als je meer gebruikers wilt toevoegen voor elke werknemer die je toegang tot de backoffice wilt geven.