Batch-geschiedenis

Op de pagina Batch-geschiedenis staan alle voltooide batches. Gebruik de zoekbalk en de tijdsperiode om je zoekopdracht te verfijnen en een specifieke batch te vinden.
Om toegang te krijgen tot de batch-geschiedenis:

1. Log in op de Inventaris-module met je Lightspeed-inloggegevens.
  2. Selecteer in het navigatiemenu Produceren > Batch-geschiedenis.
  3. (Optioneel) Sorteer batches op hun voltooiingsdatum door te klikken op Productiedatum. Klik eenmaal voor oplopende volgorde, of nogmaals voor aflopende volgorde.
  4. (Optioneel) Bekijk meer details over een specifieke batch door erop te klikken.

Nadat je een batch uit de lijst hebt geselecteerd, krijg je de batch-geschiedenisdetails te zien. Zie onderstaande tabel voor een beschrijving van de betekenis van elk veld.

Batch-geschiedenisdetails

Detail Beschrijving
Data
Geplande datum Datum waarop de batch is aangemaakt of gepland
Productiedatum Datum en tijd waarop de batch werd afgemaakt.
Batchproducties en -kosten
Verwachte productie Hoeveel van het item werd verwacht op basis van het recept.
Werkelijke productie Hoeveel van het item daadwerkelijk is gemaakt.
Kosten per batch Totale kosten om de batch te maken (gebaseerd op de gebruikte ingrediënten).
Kosten per eenheid Kosten om één eenheid van het in de batch gemaakte item te produceren.
Ingrediënten
Gebruikte ingrediënten Ingrediënten die gebruikt zijn om de batch te maken.
Totaal hoeveelheid Hoeveel er van elk ingrediënt in de batch gebruikt is.
Kosten Kosten van elk ingrediënt.
Opmerkingen Opmerkingen bij de batch.