Over hardware

Lightspeed Restaurant ondersteunt een verscheidenheid aan apparaten om je bedrijf soepel te laten draaien en de functionaliteit tussen het POS-systeem en de bijbehorende hardware-randapparatuur te optimaliseren.

Wij raden aan Lightspeed POS te gebruiken met onze ondersteunde kassabonprinters, betaalterminals, kassalades, kaartlezers en schermsystemen.

• De backoffice van Lightspeed werkt het best met Google Chrome.
  • Lightspeed Restaurant POS (K) is momenteel geoptimaliseerd voor gebruik met iOS 15.5 / iPadOS 15.5 of hoger.

Voor meer informatie over ondersteunde hardware of om een aankoop te doen, kun je hier contact met ons opnemen.
Lees de volgende artikelen om te zien welke apparaten en hardware met Lightspeed Restaurant kunnen worden gebruikt:

BELANGRIJK: Lightspeed commerce Inc. biedt ondersteuning voor de hardware die in de bovenstaande artikelen wordt vermeld. Als jouw hardware niet in onze lijst met ondersteunde hardware staat, kunnen we geen compatibiliteit met Lightspeed Restaurant (K-Series) garanderen. Neem contact op met de hardwarefabrikant voor installatie- en configuratie-instructies.