Over het Lightspeed Order Display Screen

Het Lightspeed Order Display Screen (ODS) toont bestelnummers op een extern scherm zodat klanten de status van hun bestelling kunnen zien, of deze in uitvoering is of klaar is om te worden afgehaald. Het scherm wordt automatisch bijgewerkt wanneer POS-gebruikers bestellingen beheren in de Lightspeed Restaurant-app of op een Kitchen Display System (KDS). Voor het opzetten van het Lightspeed ODS is een Apple TV (4e generatie of nieuwer) nodig en een televisie of monitor die via een HDMI-kabel op de Apple TV kan worden aangesloten.

Belangrijk: het Lightspeed Order Display Screen is beschikbaar als een betaalde add-on op je bestaande Lightspeed Restaurant-abonnement.

Ga naar de volgende artikelen voor meer informatie over Lightspeed ODS: