Over verkooprapporten

De verkooprapporten geven een gedetailleerd overzicht van de verkochte goederen en diensten, met netto en bruto gegevens voor een bepaalde tijdsperiode. Sommige rapporten geven ook informatie over andere activiteiten van het POS-apparaat, zoals het aantal keren dat een kassalade werd geopend of het aantal productietickets dat werd aangemaakt op een kitchen display system (KDS). De meeste verkooprapporten kunnen worden geëxporteerd om ze buiten de backoffice op te slaan en te printen.

Rapport Beschrijving

Bedrijfsrapporten (NoAm)

Het bedrijfsrapport geeft je een snel overzicht van essentiële bedrijfsgegevens, zoals winsten, verliezen en belastingen. Bezoek dit artikel als je een Lightspeed Restaurant-account gebruikt in Noord-Amerika (NoAm).

Bedrijfsrapporten (EMEA)

Het bedrijfsrapport biedt een gedetailleerd overzicht van inkomsten, bedrijfsactiviteiten en andere financiële informatie en biedt een verscheidenheid aan Weergaven, waaronder Klassiek, Boekhouding, Statistisch, Rekeningprofielen en Compact. Bezoek dit artikel als je Lightspeed Restaurant-account zich in Europa, het Midden-Oosten of Afrika (EMEA) bevindt.
Productenrapport Het productenrapport geeft informatie over het aantal verkochte items in je restaurant, de winst en de kosten van de items. Afgeprijsde items, aangeboden items, verloren items en geretourneerde items staan in de tabel. Het rapport kan worden gefilterd op werknemer, apparaat en shiftperiodes.
Productmixrapport Het productmixrapport geeft een overzicht van de productverkoop uitgesplitst naar omzetgroepen, rekeningprofielen, statistische categorieën en producten. In tegenstelling tot het productenrapport kun je de tabel filteren en extra kolommen toevoegen op basis van je voorkeuren.
Shiftperioderapport In het shiftperioderapport worden de bruto (Verkoop) en netto resultaten (Ontvangsten) uitgesplitst per shiftperiode.
Personeelsrapport Het personeelsrapport bevat verkoopgegevens voor elk personeelslid dat de POS gedurende de geselecteerde tijdsperiode heeft gebruikt.
Apparaatrapport Voor elk POS-apparaat dat gedurende de geselecteerde tijdsperiode is gebruikt, geeft het apparaatrapport verkoopgegevens.
Uurstatistieken De pagina uurstatistieken toont het bruto-verkoopbedrag per dag van de week in de geselecteerde tijdsperiode. Je kunt deze informatie gebruiken om bijvoorbeeld je toekomstige personeelsbezetting te plannen.
Rapporten sms-berichten Deze pagina toont alle aangepaste notities die gedurende de geselecteerde periode op het POS-apparaat zijn ingevoerd.
KDS-statistieken Als je een kitchen display system (KDS) of monitor gebruikt, kun je het aantal bereide producten, de snelste, langzaamste en gemiddelde bereidingstijd zien, evenals de totale tijd die nodig was om de items te bereiden.