Shiftperiodes begrijpen

In de sectie shiftperiodes kun je de verschillende perioden definiëren die in je rapporten worden gebruikt, zoals ontbijt, lunch en diner. In sommige financiële rapporten worden shiftperiodes gebruikt.

Je kunt zoveel shifts maken als je wilt door te navigeren naar Configuratie > Instellingen > Shiftperiodes en de optie Nieuwe shift toevoegen te selecteren. Geef elke shift een geschikte naam en bepaal de begintijd door de gele afgeronde knoppen op de urenschaal naar wens te verslepen. Wanneer je klaar bent, selecteer je Wijzigingen toepassen om je shiftperiodes op te slaan.
Je kunt shiftperiodes verwijderen door de rode X-knop te selecteren.

Wat nu?

Definieer rapportageautomatisering om in te stellen wanneer welk soort rapport of meerdere rapporten moeten worden gegenereerd en vanuit de backoffice naar je e-mailadres moeten worden gestuurd.