De Otter-integratie configureren

Otter is een restaurantbeheersysteem dat restauranteigenaren één enkel platform biedt waarop ze menu's en items aan kunnen passen, services voor bezorgen en hier opeten kunnen beheren en verkopen kunnen monitoren.

Wanneer Otter geïntegreerd is met Lightspeed Restaurant, wordt je Lightspeed-menu gesynchroniseerd met alle bezorgplatforms die je gebruikt en wordt het mogelijk om automatisch en in real time bestellingen op te nemen in je POS. Bezoek de website van Otter voor meer informatie.

Otter configureren

Om Otter te configureren, moet je een demo aanvragen en in zowel Otter als de backoffice instellingen configureren. Als je dit eenmaal gedaan hebt, zal Otter de integratie afronden.

1. Vraag een demo aan bij Otter.
  2. Als je je eenmaal aangemeld hebt, log je in op de Otter-website en configureer je je bezorgplatforms.
  3. Maak een menu aan in de backoffice en voeg alle items toe die in Otter geïmporteerd moeten worden. Zorg ervoor dat de betaalmethoden Contant geld en Kaart op je account bestaan en dat je een rekeningprofiel voor bezorgbestellingen hebt ingesteld.
  4. Neem contact op met het Otter-team om de integratie van Otter en Lightspeed Restaurant POS te configureren.

Veelgestelde vragen

• Otter haalt de gegevens van nieuwe items en prijzen elke 6 uur uit Lightspeed Restaurant op en gegevens van bestellingen in real time, en synchroniseert deze.

• Otter ondersteunt momenteel Engels, Frans, Portugees, Spaans, Maleis, Mandarijn, Bahasa, Koreaans, traditioneel Chinees, Japans, Hindi, Nederlands, Pools, Italiaans, Iers en Arabisch.

• Voor hulp en support met de integratie stuur je een e-mail naar hello@tryotter.com.