S700 snel koppelen

Configureer een Socket Mobile S700-barcodescanner voor gebruik met Lightspeed Restaurant door deze te koppelen met een iOS-apparaat waarop Lightspeed Restaurant draait. Zorg dat de scanner volledig is opgeladen voordat je deze koppelt. Nadat je een scanner hebt geconfigureerd, kun je in de backoffice barcodes toewijzen aan items zodat werknemers deze items snel kunnen toevoegen aan bestellingen.

Om de barcodes in dit artikel te scannen, kun je ze printen en scannen of ze scannen vanaf een scherm. Als je de barcodes print, rek ze dan niet uit. Dit resulteert erin dat ze niet meer gescand worden.

De scanner koppelen met een iOS-apparaat

1. Houd de aan-uitknop op de scanner ingedrukt om de scanner in te schakelen.
  2. Scan de iOS-modusbarcode hieronder of in de handleiding van de scanner. Wacht tot de scanner driemaal piept, om aan te geven dat de iOS-modus geactiveerd is.

Nieuwe barcodescanners worden standaard ingesteld op HID-modus voordat deze stap wordt voltooid. Enkel de iOS-modus, dus niet de HID-modus, is compatibel met de Lightspeed Restaurant-app.

Barcode voor iOS-mode
  3. Ga op je iOS-apparaat naar Instellingen > Bluetooth en schakel vervolgens Bluetooth in.
  4. Wacht tot de Socketapparaatnaam op het scherm verschijnt onder Apparaten of Andere apparaten (als bluetooth-accessoires al eerder met dit iOS-apparaat gekoppeld zijn).
  5. Tik op de Socketapparaatnaam op het scherm om het te koppelen met het iOS-apparaat. Wanneer het koppelen is voltooid, wordt de status van de scanner gewijzigd in Verbonden.

De scanner loskoppelen

1. Ga op je iOS-apparaat naar Instellingen > Bluetooth.
  2. Tik op het "i"-pictogram
  3. Selecteer Vergeet dit apparaat.

De scanner terugzetten naar de fabrieksinstellingen

Scan de barcode voor fabrieksreset om de scanner terug te zetten naar de fabrieksinstellingen.

Wat nu?

Barcodes aan items toewijzen

Wijs unieke barcodes toe aan je items om ze gemakkelijk te kunnen scannen.

Meer informatie

Over items

Ontdek hoe menu-items werken met groepen, combo's en meer.