Over connectiecodes

Een connectiecode is een veilige en unieke code die wordt gebruikt om voor de eerste keer in te loggen bij Lightspeed Restaurant POS-app (K-Series). Afhankelijk van je POS-configuratie en gebruikers kan je vestiging meerdere connectiecodes nodig hebben.

Een connectiecode kan op meerdere apparaten worden gebruikt, mits ze dezelfde apparaatconfiguratie hebben. Daarnaast is een connectiecode alleen nodig om bij Restaurant POS (K-Series) in te loggen nadat de app is gedownload. Als het de eerste keer is dat het apparaat bij de POS-app (K-Series) wordt aangemeld, wordt het apparaat ook in de backoffice weergegeven.

In de volgende artikelen vind je meer informatie over het genereren van connectiecodes en het delen van connectiecodes.

Zodra je een connectiecode in de backoffice hebt aangemaakt, kun je deze gebruiken om je apparaat met de POS-app (K-Series) te koppelen. Voor meer informatie over het koppelen van je POS-apparaat met Lightspeed Restaurant (K-Series), zie het artikel Bij de POS-app (K-Series) inloggen.