De SevenRooms-integratie configureren

SevenRooms is een platform voor de ervaring en retentie van gasten dat is ontworpen om horecabedrijven te helpen uitstekende ervaringen te creëren om de winst te verhogen en klanten aan te moedigen vaker terug te keren. Door de integratie met Lightspeed Restaurant kun je gedetailleerde restaurantaankopen vanuit Lightspeed in realtime synchroniseren met SevenRooms VMS, waarbij je al je gastprofielen, tafelstatussen en reserveringsgeschiedenis bijhoudt.

Ga naar SevenRooms voor meer informatie en om aan de slag te gaan.

De SevenRooms-integratie configureren

Onboarding wordt na het inschrijven begeleid door SevenRooms. Ze bieden ook hulp bij het configureren van de integratie.

1. Neem contact op met Lightspeed Support voor een aanvraag om de realtime notificatie voor SevenRooms te configureren.

2. Zodra Lightspeed Support je configuratie van de realtime notificatie heeft bevestigd, stuur je je Lightspeed-bedrijfs-ID naar je SevenRooms-onboardingcontactpersoon of naar onboarding@sevenrooms.com.

3. Het SevenRooms-team voltooit de configuratie.

Veelgestelde vragen

• Als een klant binnenkomt, wordt deze ingecheckt via SevenRooms en neemt deze plaats aan zijn tafel. De tafel wordt vervolgens geopend in Lightspeed en automatisch gekoppeld via het tafelnummer. De tussenrekeninggegevens van de tafel worden elke 30 seconden in SevenRooms opgehaald om live uitgaven te zien. Als de klant klaar is, betaalt deze zijn rekening met Lightspeed en wordt de tafel gesloten. De host kan de tafel vervolgens als vrij markeren in SevenRooms.

• SevenRooms werkt op locatieniveau. 1 locatie = 1 omzetcentrum.

• Voor hulp en support met de integratie stuur je een e-mail naar support@sevenrooms.com.