Inzicht in het verkoopdashboard

Het verkoopdashboard geeft een grafisch overzicht op hoog niveau van verkopen en rapporten. Voor toegang tot het verkoopdashboard selecteer je Rapporten > Verkoopdashboard in het hoofdnavigatiemenu.

Verkoopoverzicht

Krijg een overzicht van je dagelijkse brutoverkoop, grafisch voorgesteld als een lijngrafiek. Bovendien kun je in één oogopslag de belangrijke cijfers van je dagelijkse activiteiten bekijken:

• Gesloten rekeningen: kassabonnen die op de dag of vergeleken dagen zijn aangemaakt.
  • Totaal nettoverkoop: inkomsten van de geselecteerde dag of vergeleken dagen exclusief belasting.
  • Totaal belastingen: belastingen van de geselecteerde dag of de vergeleken dagen.
  • Totaal brutoverkoop: inkomsten van de geselecteerde dag of vergeleken dagen inclusief belasting.

Verkoopgegevens vergelijken

Je kunt de rapporten van twee geselecteerde tijdsperioden vergelijken met vergelijkingsgegevens die worden weergegeven als percentages gesorteerd op brutoverkopen voor de geselecteerde tijdsperiode.

1. Schakel de instelling Gegevens vergelijken rechtsboven op de verkoopdashboardpagina in.
  2. Klik op de kalenderpictogrammen en stel de twee gewenste data in.
  3. Selecteer Toepassen na het instellen van elke datum.
  4. Klik op Vergelijken.

Rapportenoverzicht

Krijg een overzicht op hoog niveau van je best verkopende producten, omzetgroepen en best presterende medewerkers, weergegeven als een reeks staafdiagrammen.

Wat nu?

Inzicht in rapporten geeft je een snel overzicht van alle rapporten die in je bedrijf beschikbaar zijn.