Annuleringsredenen verwijderen

Een annuleringsreden wordt toegepast om aan te geven waarom een bestelling of item geannuleerd is. Zo zorg je ervoor dat bestellingen of orderitems op de POS alleen worden geannuleerd om redenen die je in de backoffice hebt ingesteld. Als je ooit annuleringsredenen moet verwijderen, kun je dat doen vanuit de backoffice.

1. Log in op de backoffice met je Lightspeed Restaurant-inloggegevens.
  2. Selecteer in het navigatiemenu Configuratie > Instellingen > Annuleringsredenen.
  3. Selecteer Verwijderen.

Wat nu?

Rapportage-instellingen: Maak individuele aanpassingen aan de instellingen die van invloed zijn op je rapporten. Pas de rapportage-instellingen aan voor automatisering van rapportages en rapportageshifts. Zie Over rapportage-instellingen.