Over rapportage-instellingen

Maak individuele aanpassingen aan de instellingen die van invloed zijn op je rapporten. Pas instellingen aan voor shiftperiodes en rapportageautomatisering.

Met shiftperiodes kun je verschillende verkoopperioden definiëren die in je rapporten worden gebruikt, zoals ontbijt, lunch en diner.

Met rapportageautomatisering kun je instellen wanneer welk soort rapport of meerdere rapporten moeten worden gegenereerd en vanuit de backoffice naar je e-mailadres moeten worden gestuurd.

Wat nu?

Maak zoveel shiftperiodes als je wilt vanuit de backoffice.

Definieer rapportageautomatisering om in te stellen wanneer welk soort rapport of meerdere rapporten moeten worden gegenereerd en vanuit de backoffice naar je e-mailadres moeten worden gestuurd.