Kassalades aanmaken

Als je kassalades in je vestiging wilt hebben, moet je deze aanmaken en vervolgens configureren vanuit de backoffice. Vervolgens kun je definiëren welke gebruikersgroepen een kassaldo mogen gebruiken of beheren op de POS (K)-app.

Een kassalade toevoegen vanuit de backoffice doe je als volgt:

1. Ga in het hoofdnavigatiemenu naar Configuratie > Apparaten > Kassalades.
  2. Selecteer Nieuwe kassalade aanmaken
  3. Geef je kassalade een naam, zoals 'Dagkassalade'.
  4. Selecteer OK om te bevestigen.
  5. Eenmaal opgeslagen verschijnt je nieuwe kassalade op de pagina Kassalades.

Wat nu?

Nu je een kassalade aan de backoffice hebt toegevoegd, moet je de instellingen en gebruikersgroepen ervan aanpassen. Zie Kassalades configureren voor meer informatie.