Productiecentra toevoegen

Productiecentra zijn een van de drie pijlers die het printen met je POS mogelijk maken. De andere pijlers omvatten zowel de instellingen voor de apparaten als de printprofielen. Productiecentra kunnen worden opgevat als de printbestemming voor printtaken. Je kunt instellingen voor een productiecentrum zoals printbestemming, printsjablonen en IP-adresgegevens voor de bestemmingsprinter configureren vanuit de backoffice. In het volgende artikel wordt uitgelegd hoe je productiecentra toevoegt vanuit de backoffice.

Productiecentra toevoegen:

1. Ga in het hoofdnavigatiemenu van de backoffice naar Configuratie > Printen > Productiecentra.
  2. Selecteer + Productiecentrum toevoegen.
  3. Vul het formulier in om het productiecentrum aan te passen.
  4. Selecteer Opslaan om het productiecentrum toe te voegen aan de backoffice.

Naam: Voer een eigen naam in voor de productiecentra.
Virtueel productiecentrum:

Selecteer of je een kitchen display system wilt gebruiken.

OPMERKING: Indien geselecteerd, verandert de weergave van het formulier. Er blijven nog maar twee velden over. De beschrijving ervan vind je onderaan de tabel, gemarkeerd met een sterretje.

Printerprofiel:

Selecteer het gewenste printerprofiel in het vervolgkeuzemenu.

OPMERKING: toont alle printerprofielen die zijn toegevoegd onder Configuratie > Printen > Printprofielen

Ondersteunde bestellingstypen: Kies een bestellingstype uit het vervolgkeuzemenu.
Aantal lege regels bovenaan de bon: Stel met de schuifknop een aantal lege regels in dat bovenaan een orderbon moeten verschijnen.
Schakel het selectievakje van de volgende mogelijkheden in om ze te activeren:
  • Organiseer de inhoud van de orderbon in gangen
  • Voeg aan de naam de corresponderende object-ID toe
  • Per item een bon printen
  • Print met grotere regelafstand
  • Activeer de kassaladeconnector bij printen van een bon
  • Leveringsinformatie printen
* Bestemmings-IP-adres: Het gebruikte IP-adres van het keukendisplay.
* Virtueel protocol: Kies tussen twee modi: Ticketmodus (FSR) groepeert items op bestelling; Productiemodus (QSR) groepeert identieke items in een virtuele orderbon.

Wat nu?

Goed werk! Nu je weet hoe je een productiecentrum toevoegt, raden we je aan verder te gaan met het artikel Productiecentra bewerken of verwijderen.