Productiecentra bewerken of verwijderen

Mocht je ooit de instellingen van je productiecentrum willen opschonen, dan kun je die of bewerken of verwijderen.

Productiecentra bewerken

Zie Productiecentra toevoegen voor meer informatie over de instellingen van productiecentra. Zo bewerk je een bestaand productiecentrum:

1. Ga in het navigatiemenu naar Configuratie > Printen > Productiecentra.
  2. Selecteer Bewerken naast het productiecentrum dat moet worden aangepast.
  3. Breng de gewenste wijzigingen aan.
  4. Selecteer Opslaan om je wijzigingen toe te passen op het productiecentrum.

Productiecentrum verwijderen

Als je ooit een productiecentrum wilt verwijderen, kun je dat doen vanuit de backoffice.

1. Ga in het hoofdnavigatiemenu van de backoffice naar Configuratie > Printen > Printprofielen.
  2. Selecteer Verwijderen naast het printprofiel dat je wilt verwijderen.
    • OPMERKING: je hoeft dit niet te bevestigen, dus het productiecentrum wordt direct verwijderd.

Wat nu?

Lees de volgende artikelen voor meer informatie over bestellingstypen, printprofielen of printers: