Algemene omzet

In het rapport "Algemene omzet" staan twee grafieken met de jaarcijfers op de horizontale schaal en de omzet in de valuta van de bedrijfslocatie op de verticale schaal. Zowel winsten (boven de nullijn) als verliezen (onder de nullijn) worden getoond ten opzichte van de overeenkomstige jaren.

Wijzig de weergave van de grafieken per maand, week, dag, dagperiode. Gebruik beide grafieken afzonderlijk om de omzet op verschillende tijdstippen te vergelijken, afhankelijk van personeel en apparaten.

1. Log in op de backoffice met je Lightspeed Restaurant-inloggegevens.
  2. Selecteer Rapporten > Rapporten in het navigatiemenu.
  3. Klik op Algemene omzet.
  4. Volg de stappen 4.1-4.2 om de rapportageperiode aan te passen:
    1. Selecteer een balk om je omzet (inkomsten) per maand, week, dag, periode te zien.
    2. Klik op Terug om terug te gaan naar de vorige weergave (bijv. van maanden naar jaren).
  5. (Optioneel) Gebruik het keuzemenu om de weergave te filteren op personeel of POS-apparaat.
  6. (Optioneel) Beweeg met de muis over een balk in de grafiek om de totale inkomsten te bekijken.
  7. (Optioneel) Filter op tag, indien tags zijn ingesteld.

Wat nu?

De onderstaande rapporten zijn aanvullende rapporten over het personeelsverloop:

• In het rapport Omzet personeel wordt de totale en procentuele omzet, de gemiddelde transactiewaarde (ATV) en de gemiddelde couvertwaarde (ACV) per werknemer getoond.
  • In het rapport Maandelijkse omzet staat de maandelijkse omzet van elke werknemer, uitgesplitst per dag, met de optie om te filteren op werknemer of POS-apparaat...