Maandelijkse omzet

De maandelijkse omzet van elke werknemer wordt per dag uitgesplitst in de tabel "Maandelijkse omzet" en kan als spreadsheet naar een CSV- of Excel-bestand worden geëxporteerd.

1. Log in op de backoffice met je Lightspeed Restaurant-inloggegevens.
  2. Selecteer Rapporten > Rapporten in het navigatiemenu.
  3. Klik op Maandelijkse omzet.
  4. Selecteer de juiste knop bovenaan de tabel om te kiezen tussen Bruto resultaten (inclusief belastingen) en Nettoresultaat (exclusief belastingen).
  5. Verander de weer te geven maand met behulp van de pijlen.
  6. Wanneer je met de muis over een dag beweegt, worden die dag en dezelfde dag van de volgende week gemarkeerd, zodat je ze gemakkelijk kunt vergelijken.
  7. (Optioneel) Gebruik het keuzemenu om de weergave te filteren op personeel of POS-apparaat.
  8. Klik op een dag om de verkopen uitgesplitst per omzetgroep (in de weergave bruto resultaten) of per betaalmethode (in de weergave nettoresultaat) te zien.
  9. Om het rapport te exporteren als CSV of Excel, klik je op Exporteren naar CSV, of klik op het pijltje naast de knop Exporteren naar CSV en selecteer Exporteren naar MS Excel.

Wat nu?

De onderstaande rapporten zijn allemaal aanvullende rapportcategorieën:

• In de verkooprapporten staan gedetailleerde overzichten van je verkochte goederen en diensten, met netto en bruto gegevens voor een bepaalde periode.
  • In locatierapporten staan geconsolideerde gegevens voor alle locaties die aan je account zijn gekoppeld.
  • In fiscale rapporten worden alle informatie en gegevens over de financiële prestaties van de onderneming tijdens het desbetreffende boekjaar samengevat.
  • In Kortingen en correcties staan kortingen en annuleringen van bestellingen.
  • In rekeningrapporten staat informatie over bestellingen, kassabonnen, transacties, betalingen, afgedrukte kassabonnen en productieorderbonnen.