Factuurgegevens bijwerken

Werk de factuurgegevens voor je Lightspeed Restaurant-account bij om de contactgegevens, het bedrijfsadres en de btw-ID te wijzigen die op facturen verschijnen. Houd deze informatie up-to-date zodat dat facturen nauwkeurig zijn en juist kunnen worden verwerkt. Wijzigingen in factuurgegevens zijn van toepassing op alle toekomstige facturen, maar niet op facturen die al zijn uitgegeven.

Moet de betaalmethode in het bestand voor automatische facturering bijgewerkt worden? Ga dan naar Facturen betalen.

Om de factuurgegevens op toekomstige facturen bij te werken:

1. Zoek je factuurnummer op door de stappen 1-3 in dit artikel uit te voeren.
  2. Volg de specifieke reeks stappen die overeenkomt met de indeling van het factuurnummer:
    Als het factuurnummer begint met INVS:
    1. Neem contact op met de afdeling facturatie om te vragen of ze je factuurgegevens willen bijwerken.
    Als het factuurnummer niet begint met INVS:
    1. Log in op de backoffice met je Lightspeed Restaurant-inloggegevens.
    2. Klik op je naam in de rechterbovenhoek en selecteer Je account.
    3. Klik in de sectie Factuuradres op Bewerken.
    4. Voer indien nodig nieuwe factuurgegevens in. Zie de tabel Velden met factuurgegevens voor een uitleg van elk veld.
    5. Klik op Opslaan om de wijzigingen op te slaan.

Velden met factuurgegevens

Veld Beschrijving
Bedrijfsnaam Naam van je bedrijf.
Voornaam / Achternaam Naam van de bedrijfseigenaar of de persoon die verantwoordelijk is voor het beheer van het Lightspeed-account.
Straatnaam Straatnaam, huisnummer en nummer van de eenheid of ruimte (indien van toepassing) van je bedrijf.
Stad, staat en postcode Stad, staat of provincie en postcode waar je bedrijf is gevestigd.
Land Land waar je bedrijf is gevestigd.
Btw-ID Voer je fiscaal of btw-identificatienummer in. Btw-identificatienummers beginnen met een ISO 3166-1 alpha-2 landcode (behalve voor Griekenland, dat de EL-landcode gebruikt), gevolgd door 2 - 12 tekens.
Telefoonnummer Telefoonnummer waarop je te bereiken bent.
E-mailadres E-mailadres waarop je te bereiken bent.