Over loyaliteitskaarten

Met de Loyaliteitskaarten-module die bij Lightspeed Restaurant K Series wordt geleverd, kun je kortingskaarten, cadeaubonnen, stempelkaarten en ID-kaarten aanbieden aan klanten om hen aan te moedigen terug te keren naar je bedrijf. Hieronder vindt je meer informatie over elk type kaart, en in de bijbehorende artikelen kun je lezen hoe je elk type kaart kunt configureren en gebruiken zodra deze is aangemaakt. Om aan de slag te gaan met Loyaliteitskaarten, neem contact op met ons supportteam om een batch van je gewenste kaarttype(n) aan te vragen en deze toe te voegen aan je account.

• VIP - VIP-kaarten voegen automatisch een korting toe aan de bestelling van de klant wanneer deze wordt gescand bij de POS.
  • CADEAU - Een cadeaubon is een tegoedbon met een bepaald geldbedrag die bij de POS kan worden ingewisseld om een bestelling te betalen.
  • STEMPEL - Met stempelkaarten kun je een klant een gratis artikel aanbieden nadat hij een bepaalde hoeveelheid van een bepaald product of een bepaalde dienst heeft gekocht.
  • ID - ID-kaarten worden gebruikt om een klantaccount aan te maken door de consumptie van de gast te factureren via het gegenereerde account.