Een bonusprogramma aan een batch toewijzen

Belangrijk: Op 21 juni 2022 lanceerden we de nieuwe cadeaubonfunctie. Deze artikelen hebben betrekking op de oude versie. Als je vóór de releasedatum lid bent geworden van K-Series, kun je overstappen op de nieuwe versie door de instructies te volgen in ons artikel Cadeaubonnen 2.0 configureren.

Nadat je een bonusprogramma voor cadeaubonnen hebt gemaakt, wijs je het programma toe aan een of meer kaartbatches om het toe te passen op cadeaubonnen die uit die batch zijn geladen.

1. Log in op de backoffice met je Lightspeed Restaurant-inloggegevens.
  2. Ga in het navigatiemenu naar Klanten > Loyaliteitskaarten > Kaart-batches.
  3. Selecteer het tabblad CADEAU.
  4. Klik op het potlood in de rij van de gewenste kaartbatch.
  5. Selecteer het gewenste bonusprogramma in het vervolgkeuzemenu.
  6. Klik op het vinkje om te bevestigen.