Nieuwe cadeaubonnen toevoegen aan een batch

Belangrijk: Op 21 juni 2022 lanceerden we de nieuwe cadeaubonfunctie. Deze artikelen hebben betrekking op de oude versie. Als je vóór de releasedatum lid bent geworden van K-Series, kun je overstappen op de nieuwe versie door de instructies te volgen in ons artikel Cadeaubonnen 2.0 configureren.

Voeg nieuwe cadeaubonnen toe aan een bestaande batch om extra cadeaubonnen te creëren die in de POS kunnen worden gebruikt. Om een nieuwe batch aan te maken, neem je contact op met ons Support-team.

1. Log in op de backoffice met je Lightspeed Restaurant-inloggegevens.
  2. Ga in het navigatiemenu naar Klanten > Loyaliteitskaarten > Kaart-batches.
  3. Selecteer het tabblad CADEAU.
  4. Klik op +Kaarten toevoegen naast een kaart-batch.
  5. Vul het formulier naar behoefte in. Zie onderstaande tabel voor een beschrijving van elk veld.
  6. Klik op Toevoegen om je invoer te bevestigen en op te slaan.

Veld Beschrijving
Aantal kaarten
Aantal toe te voegen nieuwe kaarten.
Max. bedrag Maximumbedrag dat op een kaart kan worden geladen.
Maximaal toegestaan tekortsaldo Als je je klant wilt toestaan meer uit te geven dan wat er op diens cadeaubon staat, voer dan hier een maximaal toegestaan tekortsaldo voor de klant in.