Regels wijzigen of verwijderen

Vanaf juni 2023 is de legacy voorraadfunctie niet langer beschikbaar voor nieuwe klanten. Bestaande klanten die momenteel gebruik maken van de functie behouden wel toegang tot deze functie.

Als je geïnteresseerd bent in het beheren van je voorraad, raden we je aan om onze Inventory-add-on te verkennen. Neem contact op met je accountmanager of neem contact met ons op om te bespreken of je bedrijf baat zou kunnen hebben bij deze add-on.

Om voorraadregels te bewerken of te verwijderen, navigeer je naar Regels > Regeleditor en selecteer je een blauw gemarkeerd item om die te wijzigen, of selecteer je de X direct naast de actie om de actie te verwijderen of de X rechtsboven in de regel om de hele regel te verwijderen.

Zie Regels toevoegen voor details over regels en actie-instellingen.

Wat nu?

Beheer aan HTTP-diensten gekoppelde regels met de geavanceerde webhooks-functie.

Beheer de maildistributielijsten die aan de regels voor voorraadniveaus zijn gekoppeld.