Eerste keer inloggen

In de onderstaande stappen leggen we uit hoe je de eerste keer inlogt, en ook je restaurant koppelt aan je Order Anywhere-account.

Ga voor een handige video naar ons artikel Over Order Anywhere.

1. Klik op de link in de welkomstmail die je hebt ontvangen of ga naar https://mylightspeed.app.
  2. Klik op Log in to your account (Inloggen op je account) om je Lightspeed Restaurant-account te verbinden met Order Anywhere.
  3. Klik op Lightspeed Restaurant POS (K-Series).
  4. Klik op Doorgaan om in te loggen.
  5. Voer je inloggegevens voor Lightspeed Restaurant K-Series in en klik op Inloggen.
  6. (Optioneel) Als je meerdere Order Anywhere-accounts beheert voor verschillende Lightspeed Restaurants:
    1. Klik op de naam van het restaurant bovenaan het navigatiemenu. Je geregistreerde locaties worden hier weergegeven.
    2. Kies de locatie door op de gewenste locatie te klikken.