Over Order Anywhere

Order Anywhere is een add-on op je bestaande Lightspeed Restaurant-abonnementen. Neem contact op met je accountmanager of stuur een e-mail naar sales@lightspeedhq.com om Order Anywhere aan te schaffen.

Order Anywhere is een mobielvriendelijk online bestelplatform dat rechtstreeks integreert met de Restaurant POS-app. Met Order Anywhere kunnen klanten meeneem- of afhaalbestellingen plaatsen, vanuit het restaurant tafelbestellingen plaatsen of gewoon door het menu bladeren, allemaal op hun eigen apparaat.

Order Anywhere vereenvoudigt het bestelproces voor het restaurant en voor klanten, en bevat onder meer de volgende functies:

• online betalingen met creditcard of pinpas en betalingen in de winkel met contant geld, creditcard, pinpas of cadeaubon.
  • Meteen of gepland afhalen van bestellingen.
  • de mogelijkheid om notities in te voeren, bestek aan te vragen en een fooi te geven bij het plaatsen van een bestelling.

Order Anywhere configureren

• Order Anywhere configureren: kom te weten hoe je inlogt, bedrijfsgegevens bijwerkt en de weergave, openingstijden en bestelinstellingen aanpast.
  • Betalingen voor Order Anywhere inschakelen: kom te weten hoe je online betalingen en betalingen in het restaurant inschakelt en Scannen en betalen configureert, zodat klanten eenvoudig kunnen betalen voor hun bestellingen via Order Anywhere.
  • Order Anywhere-profielen aanmaken en aanpassen: Kom te weten hoe je bestelprofielen kunt aanmaken en aanpassen. Afhankelijk van het profiel dat je aanmaakt, kunnen klanten bestellen om af te halen, voor aan tafel of gewoon online door je menu bladeren.
  • Order Anywhere-profielen bewerken: kom te weten hoe je Order Anywhere-profielen beheert door de bijbehorende menu's te bewerken, onderbreken, verversen of zo nodig te verwijderen.
  • Itembeschikbaarheid configureren en gebruiken: kom te weten hoe je Itembeschikbaarheid configureert en gebruikt, onder meer om deze functie in te schakelen, de webextensie toe te voegen, items te sluimeren zodat ze tijdelijk niet beschikbaar zijn en het sluimeren ongedaan te maken wanneer ze weer verkocht kunnen worden.

Order Anywhere gebruiken

• Bestellingen plaatsen met Order Anywhere: kom te weten hoe klanten Order Anywhere gebruiken om bestellingen te plaatsen om af te halen of voor tafelbediening en online of in het restaurant voor de bestellingen betalen.
  • Order Anywhere-bestellingen verwerken: kom te weten hoe je de nodige voorbereidingen treft zodat je restaurant bestellingen van Order Anywhere kan verwerken, onder meer door online en in het restaurant betaalde bestellingen te synchroniseren, couverts voor bestellingen aan tafel aan te passen, betalingen te verwerken en online bestellen optioneel uit te zetten.
  • Order Anywhere-bestellingen terugbetalen: kom te weten hoe je volledige en gedeeltelijke terugbetalingen voor Order Anywhere-bestellingen verwerkt, waaronder voor bestellingen van dezelfde dag, van de vorige dag en historische bestellingen.
  • Bestelrapporten en klantbeoordelingen raadplegen: kom te weten hoe je bestelrapporten en klantbeoordelingen kunt lezen om inzichten op te doen in de transactiegeschiedenis en voorkeuren van klanten en waardevolle feedback te verzamelen.