Het uiterlijk van Order Anywhere beheren

Upload een bannerafbeelding en een logo om je huisstijl toe te voegen aan de klantgerichte pagina's van Order Anywhere. Wanneer klanten een bestelling plaatsen, zien ze het beeldmateriaal van je restaurant bovenaan de pagina.

Ga voor een video naar ons artikel Over Order Anywhere.

1. Log in op de Order Anywhere-backoffice.
  2. Klik op Instellingen in het navigatiemenu.
  3. Selecteer het tabblad Weergave (standaard).
  4. Volg de stappen 4a-4c om een bannerafbeelding toe te voegen aan de kopregel van Order Anywhere:

Opmerking: als je geen bannerafbeelding toevoegt of een bestaande banner verwijdert, toont Order Anywhere in plaats daarvan een stockafbeelding aan klanten.

1. Sleep het gewenste bestand in het vak naast Bannerafbeelding, of klik op het vak om naar de afbeelding te bladeren.

Belangrijk: bannerafbeeldingen moeten .JPG- of .PNG-formaat hebben, minder dan 1 MB groot en een resolutie van 1080px of hoger.

2. (Optioneel) Schakel de instellingen voor Tafel en/of Door het menu bladeren in om de afbeelding op die typen bestellingsprofielen weer te geven.

Standaard verschijnen bannerafbeeldingen alleen voor afhaalbestellingsprofielen, tenzij je deze extra opties inschakelt.

3. (Optioneel) Klik op Verwijderen om de bannerafbeelding te verwijderen.
  5. Volg de stappen 5a-5d om een logo toe te voegen dat de naam van je restaurant vervangt in Order Anywhere:

Opmerking: Je kunt afzonderlijke logo's voor de lichte en donkere modus uploaden. Als je één logo uploadt, wordt dat voor beide modi gebruikt. Als je geen logo toevoegt of alle bestaande logo's verwijdert, toont Order Anywhere in plaats daarvan je bedrijfsnaam aan klanten.

1. Sleep het gewenste bestand naar het vak onder Lichte modus of Donkere modus, of klik op een vak om naar de afbeelding te bladeren.

Belangrijk: Logo's moeten een .JPG- of .PNG-formaat hebben, minder dan 5 MB groot zijn en een resolutie van 1700px of hoger. In de lichte modus verschijnen logo's op een witte achtergrond. In de donkere modus verschijnen logo's op een zwarte achtergrond.

2. (Optioneel) Herhaal stap 5a voor het andere kleurenschema.
    3. Klik op Een voorbeeld van hoe je logo eruit zal zien om te zien hoe het logo/de logo's eruit zullen zien voor klanten op zowel desktop- als mobiele apparaten.
    4. (Optioneel) Om een logo te verwijderen, klik je op het prullenbakpictogram.
  6. Klik op Opslaan om de wijzigingen op te slaan.

De afbeelding hieronder toont een Order Anywhere-pagina met een aangepaste kopregel, inclusief een bannerafbeelding en logo.