Over webextensies

Een webextensie opent een link of URL in de Restaurant POS-app wanneer je op een gekoppelde menuknop tikt. Bij het aantikken van de knop wordt de inhoud van de gekoppelde webpagina in een nieuw venster binnen de Lightspeed-app geopend. Een webextensie kan bijvoorbeeld het menu van de dag of de bestelpagina van een leverancier openen wanneer een medewerker hem activeert.
Maak na het toevoegen van webextensies in de backoffice webextensieknoppen op je menu, zodat medewerkers de extensies op de POS kunnen gebruiken.

Bewerk bestaande webextensies om instellingen te wijzigen of een QR-code te genereren die de gekoppelde webpagina op de kassa oproept wanneer hij met een scanner wordt gescand.

Meer informatie over hoe je webextensies kunt toevoegen, bewerken en verwijderen: