Gesplitte rekeningen samenvoegen

Als je een rekening gesplit hebt, kun je die altijd weer samenvoegen:

1. Tik op de knop Tussenrekening splitten rechtsonder in het kassascherm onder je menusubschermen en -items. Het scherm "Tussenrekening splitten" wordt geopend.
  2. Selecteer de knop Acties bovenaan de gewenste rekening, en het venster "Acties" wordt voor de rekening geopend.
  3. Vanuit dit venster kun je rekeningen samenvoegen door de rekeningen te selecteren die je wilt combineren.
  4. Als je klaar bent, selecteer je Samenvoegen onderaan het venster.

Wat nu?

Een rekening splitten

Een gesplitte rekening bewerken of ongedaan maken

Rekeningen of gesplitte rekeningen printen

Inzicht in het scherm Kassabonnen

Kassabonnen e-mailen

Een kassabon bewerken of annuleren

De lijst met betalingen gebruiken

Aan tafel betalen

Facturen voor klanten aanmaken