Rekeningprofielknoppen toevoegen

Voeg een knop toe aan je menu als je handmatig bestellingsprofiel wilt toewijzen op de POS. Als het personeel op de menuknop tikt, worden het specifieke bestellingsprofiel en de bijbehorende instellingen toegepast op de huidige bestelling. Voordat je deze knop aan je menu kunt toevoegen, moet je eerst een bestellingsprofiel hebben aangemaakt.

1. Selecteer in het navigatiemenu Menubeheer > Menu's.
  2. Klik op de naam van het menu waar je het bestellingsprofiel wilt aanmaken.
  3. Selecteer een hoofdscherm om de knop aan toe te voegen.
  4. Klik op Knop toevoegen en kies Bestellingsprofiel in het vervolgkeuzemenu.
  5. Schakel bestellingsprofielen in vanuit de lijst of zoek een bestellingsprofiel en schakel het in.
  6. Klik op Knop toevoegen om de knop aan het menu toe te voegen.

De menupagina met het vervolgkeuzemenu "Knop toevoegen" gemarkeerd

Wat nu?

Als je bestaande bestellingsprofiel moet bewerken, kun je dat doen vanuit de backoffice.