Rekeningprofielknoppen toevoegen

Een rekeningprofielknop is een knop in je menu die handmatig een bestaand rekeningprofiel aan een bestelling toewijst. Wanneer deze knop op de POS wordt geselecteerd, wordt het rekeningprofiel vervolgens toegepast op de bestelling
Bijvoorbeeld: het rekeningprofiel wordt ingesteld met een servicetoeslag die vervolgens op de bestelling wordt toegepast door op de knop rekeningprofiel te tikken.

Om een rekeningprofielknop aan je menu toe te voegen, moet er eerder een rekeningprofiel zijn aangemaakt. Als je nog geen rekeningprofiel hebt gemaakt, raadpleeg je Rekeningprofielen toevoegen.

1. Selecteer in het navigatiemenu Menubeheer > Menu's.
  2. Klik op de naam van het menu waar je het rekeningprofiel wilt aanmaken.
  3. Selecteer een hoofdscherm om de knop aan toe te voegen.
  4. Klik op de knop Toevoegen en kies Rekeningprofiel in het vervolgkeuzemenu.
  5. Schakel rekeningprofielen in vanuit de lijst of zoek een rekeningprofiel en schakel het in.
  6. Klik op Knop toevoegen om de knop aan het menu toe te voegen.

Wat nu?

Als je bestaande rekeningprofielen moet bewerken, kun je dat doen vanuit de backoffice.