Rekeningprofielen bewerken

Bewerk een bestaand bestellingsprofiel om er wijzigingen in aan te brengen. Je kunt bijvoorbeeld het schema van een bestellingsprofiel bijwerken door het te bewerken.

1. Selecteer in het navigatiemenu Configuratie > Instellingen > Bestellingsprofielen.
  2. Selecteer Bewerken naast een bestellingsprofiel.
  3. Breng de gewenste wijzigingen aan in de instellingen van het bestellingsprofiel.
  4. Selecteer Opslaan.

Back Office 'Order profiles' page with 'Edit' link highlighted.

Wat nu?

Stel je annuleringsredenen in die in de POS kunnen worden geselecteerd wanneer een geboekt item niet meer kan worden gefactureerd. Bijvoorbeeld: schade of morsen. Zie Over annuleringsredenen.