Over printprofielen

Om kassabonnen en productiebonnen via de kassa te printen, zijn er drie pijlers die je in het systeem moet configureren: printerinstellingen, printprofielen en productiecentra.

Een printprofiel omvat de instellingen die bepalen of een printer kopieën van kassabonnen of productiebonnen print, of dat een andere printer als reserveprinter moet worden gebruikt.

Meer informatie over het toevoegen en bewerken van printprofielen vind je in de volgende artikelen: