Printprofielen bewerken of verwijderen

Een printprofiel bevat de instellingen die bepalen of een printer kopieën van kassabonnen of productiebonnen print, of dat een andere printer als back-up moet worden gebruikt. Zie Printprofielen toevoegen voor meer informatie.

Indien nodig kun je in de backoffice altijd een printprofiel bewerken of verwijderen.

Een printprofiel bewerken

1. Ga in het navigatiemenu van de backoffice naar "Configuratie" > "Printen" > "Printprofielen".
  2. Selecteer "Bewerken" naast het printprofiel dat je wil wijzigen.
  3. Breng de gewenste wijzigingen aan.
  4. Selecteer "Opslaan" om de wijzigingen op het profiel toe te passen.

Printprofielen verwijderen

Als je geen printprofielen meer nodig hebt, kun je ze uit de backoffice verwijderen.

OPMERKING: er wordt geen bevestigingsmelding weergegeven en het printprofiel wordt direct verwijderd.

1. Ga in het hoofdnavigatiemenu van de backoffice naar "Configuratie" > "Printen" > "Printprofielen".
  2. Selecteer "Verwijderen" naast het gewenste printprofiel om het te verwijderen.

Wat nu?

Nu je een printprofiel hebt gemaakt, moet je het koppelen aan een apparaatprofiel, vloerplan of POS-apparaat. Zie Printprofielen koppelen.

Voor meer informatie over printen, kun je onze tutorials over printers, productiecentra en kassabon- en factuursjablonen bekijken.