Gebruikersrapporten

Het Gebruikersrapport toont verkoop- en bedrijfsgegevens van een specifieke werknemer voor de huidige verkoopperiode, een eerdere verkoopperiode van de huidige dag, of de verkoopperiode van de vorige dag. Gebruikersrapporten bevatten verkopen, betalingen en verwerkte en gedeclareerde fooien, maar geen details over belastingen of omzetgroepen. Ga voor meer informatie over de gegevens op het rapport naar het artikel over de structuur van het POS-rapport. Lees Toegang tot en printen van POS-rapporten voor meer informatie over hoe je het rapport opent en print.

Een gebruikersshift is een periode tussen het moment waarop een werknemer inklokt en het moment waarop deze uitklokt. Hij omvat alle verkoop- en bedrijfstransacties van deze werknemer.

Gebruikers- en kassaladerapporten worden in Lightspeed-backoffice onder de hogere shiftrapporten gearchiveerd. Daarom moet je altijd eerst het shiftrapport zoeken en aanklikken, waarna de bijbehorende gebruikers- en kassaladerapporten eronder worden weergegeven.

Medewerkers zullen dit rapport meestal aan het einde van hun shift raadplegen om hem af te ronden.