Over POS-apparaten

POS-apparaten zijn de apparaten die je gebruikt om bestellingen in te voeren in de app van Lightspeed Restaurant POS K-Series.

De Lightspeed Restaurant POS-app is bedoeld voor gebruik op apparaten met het mobiele besturingssysteem iOS van Apple. In de onderstaande tabel staan alle iOS-apparaten die door Lightspeed worden ondersteund, met links naar onze snelstartgids en de originele Apple-handleiding.

Restaurant POS K-Series is geoptimaliseerd voor iOS 15.5 / iPadOS 15.5 en hoger.

Als je een bètaversie van iOS of iPadOS gebruikt, wordt Restaurant POS K-series niet ondersteund en kan het zijn dat de app niet goed werkt.

Fabrikant Model Handleiding
Apple iPad Pro (2018) 12.9”

Snelstartgids iOS-apparaat

Apple-handleiding

iPad (2019) 10.2”
iPad Mini 5 7.9”
iPad (2017) 9.7”
iPod Touch (laatste generatie)
iPhone 8 of hoger