Maandelijkse kortingen

In het rapport "Maandelijkse kortingen" staat een kort overzicht van de kortingen die in de loop van die maand zijn gegeven. Met dit rapport kun je in één oogopslag de kortingen beoordelen die op een bepaalde dag zijn afgegeven en hun waarde zien.

Het rapport "Maandelijkse kortingen" bekijken

Om toegang te krijgen tot het rapport "Maandelijkse kortingen":

1. Log in op de backoffice met je Lightspeed-inloggegevens.
  2. Selecteer Rapporten > Rapporten in het navigatiemenu.
  3. Klik op Maandelijkse kortingen in de sectie Kortingen en correcties.
  4. Gebruik de pijltjes in de rechterbovenhoek om de maand van het rapport te wijzigen.
  5. (Optioneel) Download een CSV-bestand van een rapport door te klikken op Exporteren naar CSV, je besturingssysteem te selecteren(Mac of PC) en dan te klikken op Exporteren.
  6. (Optioneel) Gebruik het vervolgkeuzemenu in het rapport om het rapport te filteren op een bepaalde gebruiker of POS-apparaat.
  7. (Optioneel) Als er labels zijn gekoppeld aan specifieke apparaatprofielen in je Configuraties, filter je de resultaten op label met behulp van het vervolgkeuzemenu Filter. Opmerking: deze optie verschijnt niet als er geen labels zijn ingesteld.

De tabel met maandelijkse kortingen begrijpen

In de tabel "Maandelijkse kortingen" is er één kolom per korting die je hebt aangemaakt. Die kolommen zijn verder onderverdeeld in "Bedrag" en"Aantal", wat in de onderstaande tabel worden beschreven. Om te leren hoe je meer kortingen kunt aanmaken, bezoek je ons artikel Kortingen toevoegen.

Kolom Omschrijving
Dag Volledige datum waarop de kortingen zijn verleend.
Aant. Aantal items met korting.
Bedrag Monetaire waarde van de verstrekte kortingen.

Wat nu?

Kortingenoverzicht

Ga voor een meer gedetailleerd kortingsrapport naar "Korting per item".

Kortingenoverzicht

Annuleringen en correcties

Lees meer over een rapport met details over annuleringen van en correcties op bestellingen.

Annuleringen en correcties