Combo's wijzigen

Zodra je combo's hebt aangemaakt in Lightspeed Restaurant kun je ze vanuit de backoffice bewerken om verschillende instellingen bij te werken, zoals de prijs en naam. Extra instellingen omvatten kassabonopties, automatisch detecteren en iteminstellingen.

Herinnering: Combo's kunnen uit items en itemgroepen (lijsten met items) bestaan. Zowel items als itemgroepen kunnen tijdens het bewerken van de combo worden bewerkt.

De eigenschappen van een combo bewerken

Combo's kunnen eenvoudig worden gewijzigd door de pagina van die combo te openen en de details erop te bewerken. Deze pagina ziet er hetzelfde uit als de pagina waarop je combo's aanmaakt.

1. Klik op Menubeheer > Items in het navigatiemenu.
  2. Scrol door de lijst met items totdat je de combo vindt die je wilt bewerken en klik op de naam.
  3. (Optioneel) Om op naam naar een combo te zoeken voer je de naam of een deel van de naam in de zoekbalk in en klik je op Search (Zoeken).
  4. (Optioneel) Om de items op type te filteren, klik je op Filters > Type > Combo en Toepassen.

Ga voor een volledige lijst van de opties en de beschrijvingen naar de pagina Combo's aanmaken.

Items in een combo bewerken

Je moet misschien de items of itemgroepen in een combo wijzigen. Klik hiervoor gewoon op de naam van de combo in de lijst om deze te bewerken. Scrol in het combo-tabblad Details naar beneden, naar de sectie Combostructuur.

Actie Omschrijving
Voeg een item of groep toe

Klik op Toevoegen en vul het pop-upmenu in.

Bekijk alle items en groepen in een combo Klik op Alles uitvouwen.
Bewerk een item of groep in een combo

Klik op de naam van een item of groep of klik op de knop Opties () en klik op Bewerken. Er wordt een nieuw tabblad geopend waarin het geselecteerde item of de geselecteerde groep gewijzigd kan worden.

Verwijder een groep uit een combo

Klik op de bijbehorende knop Opties () en selecteer Uit combo verwijderen.

Een item uit een combo verwijderen Klik op de naam van de groep waarin het item staat om het te bewerken en uit de groep op de nieuwe pagina te verwijderen.
Wijzig de volgorde van groepen in een combo Versleep de groepen en zet ze in de nieuwe volgorde met het gelijkteken naast de knop Opties ().

Ga voor meer informatie over items naar de pagina "Items". Ga voor meer informatie over itemgroepen naar de pagina "Een nieuwe combo aanmaken".

Wat nu?

Combo's aanmaken

Meer informatie over combo's

Combo's aanmaken

Items

Meer informatie over items

Over items