Inloggen op het Lightspeed Delivery-dashboard

Log in op het Lightspeed Delivery-dashboard om inkomende bestellingen te bekijken en bezorgmenu's, producten en andere aspecten van je Lightspeed Delivery-account te beheren.

1. Bezoek https://lightspeed.deliverect.com/.
  2. Volg de stappen om in te loggen met een e-mailadres en wachtwoord, met Facebook of met Google:

Volg stap 2a om in te loggen met een e-mailadres en wachtwoord:

1. Voer je inloggegevens in en klik op Continue (Doorgaan).

Volg de stappen 2a-2b om in te loggen met Facebook of Google:

1. Klik op Continue with Facebook (Doorgaan met Facebook) of Continue with Google (Doorgaan met Google).
    2. Volg de aanwijzingen om in te loggen.

Wat nu?

• Synchroniseer items van Lightspeed Restaurant naar Lightspeed Delivery en voeg bezorgmenu's, producten en meer toe of bewerk ze. Bezoek Menu's en producten beheren voor meer informatie.
  • Ontdek hoe online bestellingen van derden van elk bezorgkanaal via Lightspeed Delivery naar de POS-app van Lightspeed Restaurant stromen. Bezoek Lightspeed Delivery-bestellingen accepteren voor meer informatie.
  • Bekijk de rapportage over bestellingen die zijn geplaatst via de bezorgkanalen die zijn aangesloten op je Lightspeed Delivery-account.