Over het beheren van Order Anywhere

Nadat je hebt ingelogd bij Order Anywhere kom je in de sectie Mijn profielen van de Order Anywhere-backoffice. Van hieruit hebt je een aantal opties om wijzigingen aan te brengen afhankelijk van je Order Anywhere-behoeften.

We zullen in de volgende artikelen uitleggen hoe je de instellingen van Order Anywhere configureert:

In aanvulling op bovenstaande artikelen zijn deze artikelen misschien ook nuttig, omdat ze functies beschrijven die moeten worden geconfigureerd voordat je Order Anywhere inschakelt: