Over klanten

Maak klantprofielen aan om contactgegevens en aankopen voor elke klant bij te houden en om klantbeloningen of facturering in Lightspeed Restaurant te configureren. Voeg nieuwe klanten individueel toe vanuit de backoffice of in de POS, of importeer klanten vanuit de backoffice om ze in bulk toe te voegen. Nadat je klanten hebt aangemaakt, maak je ze vast aan bestellingen in de Restaurant POS-app om ze aan hun transacties te koppelen.

Nadat je enkele klanten hebt toegevoegd, ga je naar de pagina Klanten in de backoffice om klantgegevens te exporteren, hun transactiegeschiedenis te bekijken en klanten te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk de volgende artikelen voor meer informatie over het beheren van klanten vanuit de backoffice: