Geconsolideerd fiscaal overzicht

Het rapport "Geconsolideerd fiscaal overzicht" is een kort overzicht van alle verkopen, belastingen en kassabonnen die tijdens de geselecteerde periode op al je locaties zijn aangemaakt.

Toegang tot het geconsolideerde fiscaal overzicht

Voor toegang tot het geconsolideerde fiscaal overzicht:

1. Log in op de backoffice met je Lightspeed-inloggegevens.
  2. Selecteer Rapporten > Rapporten in het navigatiemenu.
  3. Klik op Geconsolideerd fiscaal overzicht in de sectie Locatierapporten.
  4. Gebruik het vervolgkeuzemenu en het kalenderpictogram in de rechterbovenhoek om de tijdsperiode van het rapport te wijzigen.
  5. (Optioneel) Klik op Volledig rapport om een printvriendelijke PDF-versie van het rapport te genereren.
  6. (Optioneel) Download een CSV-bestand door te klikken op Exporteren naar CSV, selecteer je besturingssysteem,(Mac of PC), en klik dan op Exporteren.

Secties van het Geconsolideerd fiscaal overzicht

Sectie Omschrijving
Samenvatting Het overzicht van de verwachte transacties en betalingen.
Btw Een overzicht van de ontvangen belastingen.
Verkoop Het overzicht van de verkoop op basis van naar de keuken verzonden of betaalde items.
Betalingen Het overzicht van aangenomen en geannuleerde betalingen.

Wat nu?

De onderstaande rapporten zijn aanvullende fiscale rapporten:

Het fiscaal rapport geeft een gedetailleerd overzicht van alle verkopen, belastingen en kassabonnen die tijdens de geselecteerde tijdsperiode zijn aangemaakt.

Shiftrapporten (Fiscaal) tonen wanneer werknemers met hun shift begonnen en eindigden, hoeveel kassabonnen er werden gegenereerd, en het totaal aan verkopen en betaalmethoden tijdens een geselecteerde shift of tijdsperiode.

Gebruik het Kassaladerapport om te berekenen hoeveel contant geld je bij je bank moet storten na aftrek van fooien en wisselgeld.