Over Order Anywhere

Lightspeed Order Anywhere is een mobiel-vriendelijk online bestelplatform dat rechtstreeks integreert met de Restaurant POS-app. Met Order Anywhere kunnen klanten meeneem- of afhaalbestellingen plaatsen, bestellingen om op locatie te eten plaatsen vanuit het restaurant of gewoon door het menu bladeren, allemaal op hun eigen apparaat.

Order Anywhere bevat vele functies die het bestelproces voor restaurants en klanten verbeteren, waaronder:

• online betalingen met creditcard of pinpas en betalingen in de winkel met contant geld, creditcard, pinpas of cadeaubon;
  • gepland of meteen afhalen van bestellingen;
  • de mogelijkheid om notities in te voeren, bestek aan te vragen en een fooi te geven bij het plaatsen van een bestelling.

Opmerking: Order Anywhere is een add-on op je bestaande Lightspeed Restaurant-abonnement. Neem contact op met je salesaccountmanager of stuur een e-mail naar sales@lightspeedhq.com voor meer informatie over het aanschaffen van Order Anywhere.

In de volgende artikelen lees je hoe je ermee aan de slag gaat en hoe je Order Anywhere instelt, gebruikt en beheert:

Aan de slag

Dit overzicht schetst de vereisten voor het gebruik van Order Anywhere. Gebruik de links op deze pagina om naar de artikelen over beheer te gaan, waar je configuratie-instructies vindt, zoals hoe je een speciaal menu maakt voor Order Anywhere of hoe je bestellingsprofielen aanmaakt voor afhaal- en tafelbestellingen.

Beheren

Via deze link kom je direct terecht bij de artikelen of beheren. Als je klaar bent met de eerste configuratie, kun je hier altijd terugkomen voor een specifieke instelling en bekijken hoe je die eventueel kunt wijzigen.

Gebruiken

Na de installatie lees je hier hoe klanten Order Anywhere gebruiken om bestellingen te plaatsen en door het menu te bladeren, en hoe je die bestellingen verwerkt.

Wij hebben ook deze video voor je gemaakt om je kennis te laten maken met Order Anywhere en meer gedetailleerde informatie te geven over deze functie: